Ndërtimi i aeroportit të Vlorës/ Besart Kadia intervistë për ABC News

schedule14:01 - 3 Shkurt, 2018

schedule 14:01 - 3 Shkurt, 2018

Projekti i qeverisë për ndërtimin e aeroportit të dytë në vend, atij në qytetin e Vlorës, një investim ky prej rreth 100 milionë euro! Çfarë do të thotë ky investim për ekonominë e vendit, kryesisht zonën e Vlorës, a do ketë ndikim ne uljen e çmimit të biletave te fluturimit dhe si do të ndikojë në zhvillimin e turizmit! Për të gjitha këto ka folur në një intervistë me gazetaren Viol Xhafaj drejtori ekzekutiv i Institutit Europian Pashko, Besart Kadia./abcnews.al