Ministrja e Arsimit: Kush shkel ligjin do të ndëshkohet

schedule14:01 - 18 Nëntor, 2017

schedule 14:01 - 18 Nëntor, 2017

Kush shkel ligjin do të ndëshkohet. Këtë mesazh dha ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Lindita Nikolla, e cila në një deklaratë për mediat bëri publik rastin e një mësuesi që kishte aplikuar në portalin “Mësues për Shqipërinë”.

Ministrja e Arsimit Sportit dhe Rinisë Lindita Nikolla i bëri thirrje qytetarëve të denoncojnë në platformën e bashëkeverisjes me ta çdo padrejtësi që iu bëhet në zyrat e shtetit. Për të qenë më bindëse Nikolla tregoi rastin e një mësuesi nga ish-komuna “Kastrat”, anëtar i Partisë Demokratike dhe i papunë që nga viti 2013 që ishte ankuar në www.shqiperiaqeduam.al

Ndërkohë që përgjegjësit deklaroi ministrja janë ndëshkuar.

Ministrja e Arsimit Sportit dhe Rinisë u shpreh se qeveria do të bëjë shtet dhe jo lojë politike. Lindita Nikolla kërkoi bashkëpunimin e qytetarëve.

Ai që shkel ligjin tha Nikolla do të përjashtohet nga sistemi arsimor në Shqipëri./abcnews.al

https://youtu.be/U5KEwi6iEuo