Lejet mjedisore vetëm online, Klosi: Luftojmë korrupsionin

schedule21:39 - 30 Shtator, 2019

schedule 21:39 - 30 Shtator, 2019

Qeveria po përgatit disa ndryshime ligjore që do të bëjnë të mundur që lejet mjedisore të merren vetëm online.

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, tha se nga detyrimi për të pasur leje mjedisore do të përjashtohen një numër i konsiderueshëm biznesesh të vogla dhe familjare.

Nga një 1 marsi vitit të ardhshëm, cdo biznes do të duhet t’i marrë lejet mjedisore vetëm online.

Nga ky detyrim do të përjashtohen rreth 5000 biznese të vogla e familjare.

Për vitin e  ardhshëm, ministri i mjedisit ka një objektiv tjetër.

Debatet në distancë mes Blendi Klosit dhe kryebashkiakut Erjon Veliaj për menaxhimin e mjedisit, ministri i quan produkt normal i një diskutimi serioz.

Në këtë këndvështrim, ministri rendit arritjet e tij në krye  të këtij dikasteri./ABC News Albania 24/7