Kush e ka fituar UCL si lojtar dhe trajner?

schedule23:04 - 14 Tetor, 2021

schedule 23:04 - 14 Tetor, 2021

Miguel Munoz

Si lojtar : Real Madrid në 1956, 1957 dhe 1958

Si trajner : Real Madrid në 1960  dhe 1966

Giovanni Trapattoni

Si lojtar: AC Milan në 1963 dhe 1969

Si trajner: Juventus në 1985

 

Johan Cruyff

Si lojtar: Ajax në 1971, 1972 dhe 1973

Si trajner: Barcelona në 1992

 

Carlo Ancelotti

Si lojtar: AC Milan në 1989 dhe 1990

Si trajner: AC Milan në 2003 dhe 2007; Real Madrid në 2014

 

Frank Rijkaard

Si lojtar: AC Milan në 1989 dhe 1990; Ajax në 1995

Si trajner: Barcelona në 2006

 

Josep Guardiola

Si lojtar: Barcelona në 1992

Si trajner: Barcelona në 2009 dhe 2011

 

Zinédine Zidane

Si lojtar: Real Madrid në 2002

Si trajner: Real Madrid në 2016, 2017 dhe 2018