Kujdes! Këto janë pasojat që do të keni, nëse e injoroni Dashin

schedule21:15 - 11 Prill, 2021

schedule 21:15 - 11 Prill, 2021

Padyshim që do të ketë pasoja, nëse shkoni të injoroni një Dash. Kjo pasi flasim për një person krenar, të përqendruar tek vetja, i cili nuk tërhiqet dhe sigurisht që nuk i pëlqen.

Pra, nëse filloni ta injoroni, ka shumë të ngjarë që ai të mërzitet, zemërohet dhe ju injorojë. Ai as nuk do të ulet të mendojë, nëse ka bërë diçka të gabuar, nëse ju ka lënduar ose çfarë mund t’ju ketë shqetësuar. Ai do të konsiderojë që ju ta “shkruani” atë, ju jeni indiferent, nuk e doni atë dhe ai do të mendojë se ai duhet të shkojë më tej.

Ai do të presë që ju të bëni hapin e parë dhe të kërkoni falje, sepse ne thamë se ai është mjaft egoist dhe nuk mendon se po bën gabime. Ata janë si fëmijë të vegjël që presin që të tjerët t’i afrohen dhe t’u thonë: “A doni të bëheni përsëri miq?”

 

Dashi është përgjithësisht një shenjë e zodiakut që luan lojëra dhe kryesisht do të dëshirojë të luajë me mendjen tuaj. Ai gjithashtu do të tërheqë litarin dhe ai mund të përpiqet t’ju bëjë xheloz, ta kërkoni dhe ta kënaqni.

Nëse vërtet dëshironi të keni sukses në lojën e Dashit, duhet të vazhdoni politikën tuaj dhe të mos tërhiqeni. Për sa kohë që ju nuk dorëzoheni, ai do të fillojë të futet në procesin e të menduarit se po ju humb dhe se edhe ai mund të ketë bërë një gabim.

Një nga disavantazhet më të mëdha të Dashit është se ngjitet përgjithësisht me “pështymën”. Ai ngjitet. Ai është një gjahtar nga natyra, një pushtues dhe fitues. Ai nuk mund ta pranojë humbjen. Kështu që ai herët a vonë do të vendosë të kthehet në “gjuetar” për t’ju hedhur. Por kini kujdes! Sapo të të pushtojë dhe të të marrë sërish të mirëqenë dhe se të ka, ai do të të tjetërsojë menjëherë dhe mund të jetë ai që do të të lërë dhe do të kërkojë një portokall tjetër./abcnews.al