Krishtlindjet e para me fëmijën tuaj? Zbuloni se çfarë duhet të keni kujdes

schedule12:55 - 29 Nëntor, 2022

schedule 12:55 - 29 Nëntor, 2022

Pushimet po vijnë, ndaj sigurohuni që të ndiqni ritmin e bebes tuaj në mënyrë që të gjithë të kalojnë bukur.

Në shtëpinë e gjyshit dhe gjyshes

Mbledhja familjare e Krishtlindjeve sivjet në shtëpinë e gjyshërve do t’i shtohet edhe një anëtar, dhe ky do të jetë fëmija juaj. Vetëm kini kujdes që asnjë mysafir të mos ftohet sepse foshnjat janë shumë të ndjeshme.

Ndiqni orarin e tij

Nëse foshnja juaj bie në gjumë në darkën e Krishtlindjes, nuk keni nevojë ta zgjoni dhe ta shqetësoni. Ndiqni rutinën e tij të përditshme, në fund të fundit, sa më i ri të jetë, aq më shumë ka nevojë për orarin e tij, veçanërisht gjatë gjumit.

Kush janë gjithë këta të huaj?

Sado që ne i duam disa të afërm, për fëmijën tonë që nuk i sheh shpesh ata janë të huaj dhe mund të mos i duan. Në fund të fundit, fëmijët kanë frikë nga të huajt deri në moshën tre vjeç ose më shumë. Për ta qetësuar mbajeni derisa të mësohet me të ftuarit./abcnews.al