Korçë, zbulohet punishtja ku falsifikohej vaj ushqimor 

schedule11:14 - 2 Nëntor, 2017

schedule 11:14 - 2 Nëntor, 2017

Policia e Korçës ka zbuluar një punishte ku falsifikohej vaji ushqimor. Në magazine jane gjetur mijëra litra vaj ushqimor, të cilave iu viheshin etiketa si mall grek. Policia i ka vënë prangat, pronarit të saj, një person i dënuar më parë për të njëjtën vepër penale. Pamjet e publikuara nga policia tregojnë kushtet në të cilat ky vaj pa origjinë, ambalazhohej dhe u shitej qytetarëve.

 

https://youtu.be/4yF43mAaVe0