Koncerti recital “Nostalgji”, bashkon Arben Kadeshin dhe Marin Gjollmën

schedule15:00 - 10 Maj, 2019

schedule 15:00 - 10 Maj, 2019

Violinisti  Arben Kadesha dhe pianisti  Marin Gjollma me koncertin” Nostalgji” sjellin bashkëpunimin e tyre të parë. Artistët përcollën emocion tek spektatori kryeqytetas  përmes tingujve të kompozitoreve botërorë dhe  baladës së Pjetër Gacit.

Recitali “Dou” për violinë e piano bëri bashkë dy artistët Arben Kadesha dhe Marin Gjollma. Artistët me nostalgji sollën një larmi tingujsh nga Cajkovski, Elgar dhe Shopen.

Por nuk munguan as pjesë shqiptare, si  balada e Pjetër Gacit.  Arben Kadesha, i cili  prej vitesh është pjese e operës në Athine thotë se muzika shqiptare mirëpritet.

Koncerti  “Nostalgji” u përmbyll në Tiranë pas atij në Athinë dhe Korçë./ABC News Albania 24/7