Indiani që “bashkëjeton” me leopardët dhe arinjtë

schedule18:38 - 16 Shkurt, 2018

schedule 18:38 - 16 Shkurt, 2018

Jo të gjithë i kanë frikë kafshët e egra.

Në fakt, Prakash Amte nga India, shpëton kafshët e egra, përindërit e të cilëve janë vrarë gjatë gjuetive.

Sipas BBC, shtëpia e tij është gjithashtu shtëpia e hienave, leopardëve dhe arinjve.

“Nënat mësojnë fëmijët e tyre si të jetojnë. Është e njëjta gjë edhe me kafshët. Ata mësojnë si të gjuajnë dhe si të ushqehen. Por kafshët këtu nuk e kanë nënën, prandaj unë kam krijuar këtë jetimore”, shpreht Amte./abcnews.al