Grupet “private” në WhatsApp janë tashmë të disponueshme edhe në Google

schedule15:55 - 22 Shkurt, 2020

schedule 15:55 - 22 Shkurt, 2020

Qindra dhe mijëra grupe në WhatsApp janë të disponueshme për tu kërkuar në Google.

Një gazetar sapo ka zbuluar se ju mund të gjeni fjalë për fjalë emrin e një grupi në WhatsApp, pa pasur nevojë që dikush ta autorizojë atë, raporton Telecom.

Mënyra se si funksionon është e lidhur me veçorinë “ftoni në grup përmes linkut”, e cila është jashtëzakonisht e dobishme për grupet me shumë anëtarë, në mënyrë që të mos keni nevojë të shtoni secilin person individualisht për t’i lejuar ata të bashkohen në grup.

“Grupet tuaja WhatsApp mund të mos jenë aq të sigurta sa mendoni se janë,” tha Wildon duke shtuar se nëse kërkoni në Google, çdo njëri mund të bëhet pjesë e grupeve të ndyshme.

Kur bashkoheni në një grup nuk do të keni mundësi të shihni ndonjë mesazh të dërguar para se të bashkoheni, por numrat e telefonit të anëtarëve janë lehtësisht të disponueshëm, si dhe fotografitë e tyre./abcnews.al