Gëzim Podgorica intervistë në ABC News

schedule12:11 - 7 Janar, 2018

schedule 12:11 - 7 Janar, 2018

I ftuar në “Mbrëmje në ABC News” nga Mirela Milori, analisti Gëzim Podgorica. Diskutim për zhvillimet rajonale dhe konkretisht zhvillimet më të fundit në Kosovë.