“Fëmijevë gjithë kohën ju them se ne nuk jemi të pasur, unë jam i pasur”

schedule11:36 - 31 Tetor, 2021

schedule 11:36 - 31 Tetor, 2021

Basketbollisti legjendar, Shaquille O’Neal ka një pasuri rreth 400 milionë dollarë.

Ai është baba i 6 fëmijëve, por edhe pse se është multi-milioner, nuk u jep fëmijëve para në shuma të mëdha.

Në një intervistë për “Earn Your Leisure”, Shaq tha: “Fëmijët e mijë janë të rritu tash. Ata janë disi të nervozuar me mua, nuk mund të më kuptojnë. Kjo pasi gjatë tërë kohës ju them, ‘Ne nuk jemi të pasur, unë jam i pasur’. Nëse ke diplomë të Bachelorit apo Masterit dhe dëshiron që unë të investoj në një nga kompanitë e juaja, ju duhet të ma prezantoni dhe unë do e shikoj. Unë nuk ju jap asgjë falas. Për mua është një rregull: Edukimi. Nuk më intereson nëse luani basketball, nuk më intereson fare”.