Edukatoret ndëshkojnë 4-vjeçaren duke i lidhur duart, nëna reagon e revoltuar

schedule08:28 - 22 Qershor, 2022

schedule 08:28 - 22 Qershor, 2022

Më 13 qershor, 4-vjeçarja Lily-Rose goditi një shoqe klase në shkollën e saj në Saint-Michel.

Si ndëshkim, dy mësueset  e saj vendosën t’i lidhnin duart me shirit dhe ta ulnin në një karrige në korridor.

Cindy, nëna e saj, ishte e revoltuar nga ky trajtim që i është bërë vajzës.

Jam e revoltuar dhe në shok. Asnjë fëmijë, edhe nëse fëmija ka karakter të vështirë, nuk meriton kaq shumë dhunë ”, u tha ajo gazetarëve.

SudInfo raporton se drejtori i shkollës pasi është njohur me rastin ka konfirmuar se ndaj dy mësueseve është iniciuar procedurë disiplinore./Abcnews.al/