Edi Rama, Lulzim Basha dhe ndërkombëtarët

schedule16:49 - 20 Janar, 2018

schedule 16:49 - 20 Janar, 2018

Viti i ri politik ka nisur me lëvizje të kujdesshme të aktorëve politikë, përtej axhendave publike partiake. Edhe ndërkombëtarët kanë bërë lëvizjet e tyre, të reflektuara në ecurinë e punës së organit qëndror të akuzës e jo vetëm. Detajet na i sjell Mimoza Koçiu me Politika në ABC News./abcnews.al

https://youtu.be/9VS8gjaC-Bo