E para myslimane, Valentina Leskaj në Bordin Këshillues të Lëvizjes Kundër Anti-Semitizmit

schedule21:34 - 14 Shtator, 2020

schedule 21:34 - 14 Shtator, 2020

Ambasada e Izraelit në Tiranë njofton se ish-ministrja dhe deputetja socialiste Valentina Leskaj është emëruar në Bordin Këshillëdhënës të Lëvizjes Kundër Anti-Semitizmit (CAM).

“Leskaj bëhet anëtari i parë mysliman i bordit dhe bashkohet me një listë mbresëlënëse të këshilltarëve që ndihmojnë organizatën të drejtojë luftën kundër antisemitizmit në të gjithë botën.

Leskaj ishte Anëtare e Parlamentit Shqiptar nga 2002 në 2017. Gjatë asaj kohe, midis një numri rolesh të lartë, ajo shërbeu si Ministre e Punës dhe Çështjeve Sociale, Zëvendëskryetare e Parlamentit dhe Nënkryetare e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës.

Nga 2013-17, ajo ishte Presidente e Grupit të Miqësisë Shqipëri-Izrael në Parlamentin Shqiptar dhe kryetare e Parlamentit Shqiptar në Këshillin e Evropës” thuhet në njoftim.