Doni të bëheni milionerë? Ndiqni këto këshilla nga Baba Vanga

schedule23:27 - 23 Qershor, 2022

schedule 23:27 - 23 Qershor, 2022

Veç profecive të shumta, Baba Vanga e famshme shquhej edhe për këshillat e saj të mençura.

Ajo besonte se disa gjëra mund t’ju sjellin para dhe lumturi.

Sigurisht, me kusht që t’i përmbaheni rregullave të caktuara:

Hani dhe pini gjithmonë nga pjatat dhe gotat e plota dhe të paprekura, kështu që do të mbani energji dhe lumturi të mirë në shtëpinë tuaj.

Për të parandaluar që lumturia dhe mirëqenia të largohen nga shtëpia juaj, vendosni disa palë metalike në një cep të vetmuar.

Jepini zogjve kore buke dhe thërrime që kanë mbetur nga dreka apo darka, kështu do të hyjë lumturia në shtëpinë tuaj.

Asnjëherë mos u mburr për lumturinë tënde dhe sidomos mos e bëj para një të huaji. Xhelozia e tyre mund të sjellë të keqen në jetën tuaj.

Mos mbani një pasqyrë të thyer apo të plasaritur në shtëpi. Të rrëmben lumturinë.

Mbani para në portofol, asnjëherë të thërrmuara në xhepa. Kjo do t’ju ndihmojë të arrini prosperitet.