Çfarë do të thotë të shihni në ëndërr sikur po fluturoni?

schedule15:24 - 16 Nëntor, 2021

schedule 15:24 - 16 Nëntor, 2021

Psikologu britanik, Ian Wallace është i specializuar për ëndrrat. Në këtë mënyrë ai analizon klientët e tij në seanca dhe për këtë arsye konsiderohet si “ëndërrimtar”. Ai e praktikon këtë praktikë të veçantë të analizës për 30 vjet dhe deri më sot ka regjistruar dhe koduar më shumë se 150,000 ëndrra!

Gjatë hulumtimit të tij të gjatë, Wallace ka arritur në përfundimin se shumica e njerëzve, ne zakonisht shohim nëntë ëndrra specifike, të cilat tregojnë se në çfarë gjendje jemi kur i shohim, domethënë zbulojnë mendimet tona më të thella. Shikoni më poshtë se çfarë do të thotë kur ndjejmë se po fluturojmë në ajër:

Kur shohim në ëndrrat tona se po fluturojmë, do të thotë se ndihemi të çliruar nga situatat dhe kushtet që na shtypnin dikur.

Çfarë duhet bërë: Sipas Wallace, ëndrra e fluturimit lidhet drejtpërdrejt me ndjenjën e lirisë. Kjo ndjenjë lind kur kemi marrë një vendim të vështirë ose kur mendojmë se kemi tejkaluar kufijtë tanë, sipas Wallace./abcnews.al