Byro Politike, 28 Shkurt 2018

schedule11:31 - 1 Mars, 2018

schedule 11:31 - 1 Mars, 2018

Banane dhe drogë ishte tema e diskutimit në Byro Politike këtë të mërkurë në ABC News duke marrë shak nga operacioni në portin e Durrësit që u finalizua me bllokimin e 613 kilogramëve kokainë.
Të ftuar: gazetarët Artan Hoxha, Ferdinand Dervishi, Armand Bajrami dhe Andi Qosja.

Midis të ftuarve u fol rreth fuqizimit të grupeve kriminale shqiptare por edhe pasojave që do të ketë pas kësaj ngjarjeje./abcnews.al