Byro Politike, 14 Shkurt 2018

schedule14:27 - 15 Shkurt, 2018

schedule 14:27 - 15 Shkurt, 2018

Miratimi i rekomandimeve në komitetin parlamentar të stabilizim asociimit mes BE-së dhe Shqipërisë ishte tema e diskutimit në Byro Politike në ABC News.
Të ftuar: Aldo Bumçi, deputet i Partisë Demokratike; Alfred Lela, analist; Alfred Peza, gazetar dhe Ervin Bushati, deputet i Partisë Socialiste.
Mes të ftuarve u diskutua mbi qëndrimet e opozitës dhe mazhorancës, ku u theksua drejtimi pro integrimit europian i të dyja palëve./abcnews.al