Byro Politike 12 janar 2018

schedule16:07 - 13 Janar, 2018

schedule 16:07 - 13 Janar, 2018

Prokuroria dhe Policia ishin në fokus të bisedës në studio të Byrosë Politike. Çfarë po ndodh dhe sa ndikim ka politika në këto institucione? Emërimet dhe sdhkarkime kryeprokurores dhe akuzat politike.

Të ftuar në studio Shkëlqim Hajdari, kryeinspektor i Përgjithshëm , Arjan Hoxha, ekspert i policisë, Mentor Kikia drejtor i klan Plus dhe Armand Bajrami gazetar i ABC News./abcnews.al