Braktiset hyrja e vetme e qytetit të Vlorës, me gropa dhe pa sinjalistë

schedule14:23 - 12 Nëntor, 2017

schedule 14:23 - 12 Nëntor, 2017

Të shkosh drejt qytetit të Vlorës nuk është e lehtë. Në të vetmen nyje që shërben si hyrje dhe dalje të qytetit, përballesh me gropa dhe pa sinjalistikë.

Gjurmët e një aksidenti tragjik të kohëve më parë, janë aty. Në këtë gropë përfundoi një makinë dhe një djal i ri humbi jetën.
Kanë kaluar muaj dhe asgje nuk ka ndryshuar. Shiritat e dëmtuar tregojnë për një emergjencë të shkuar.
Gropa është e hapur dhe jo e siguruar. Ndriçim nuk ka dhe kalimi këtu është rrisk.
Me braktsjen e punimeve per By pass-in e Vlorës, gjendja e hyrjes së qytetit është përkeqësuar. Në të dy krahët ka gropat e mëdha janë shtuar.
Dy prej tyre u hapën gjatë punimeve dhe u lanë pa asnjë barrierë mbrojtëse.
E vetmja nyje hyrëse e dalëse e Vlorës, më tepër i ngjason një hyrje fshati të braktisur se një qyteti bregdetar./abcnews.al

 

https://youtu.be/oWW-CxDykSM