Botimet e hershme të albanologut Antonio Baldacci

schedule15:13 - 25 Tetor, 2017

schedule 15:13 - 25 Tetor, 2017

Biblioteka Kombëtare pasurohet me botime të hershme të albanologut Antonio Baldaccit 1895 – 1948. Shefja e departamentit te albanologjisë, Alda Bicoku, thotë se disa prej këtyre dokumenteve janë të panjohura nga publiku shqiptar dhe që kanë një vlerë të rëndësishme për kulturën shqiptare.