“Blackout” në Librazhd, e gjithë zona pa energji

schedule13:49 - 29 Nëntor, 2021

schedule 13:49 - 29 Nëntor, 2021

“Blackout” në Librazhd! Qyteti dhe zonat përreth kanë pësuar një fikje totale të energjisë elektrike.

Të gjitha komunat dhe qyteti pa energji elektrike. Nuk dihet defekti deri më tani.

Pa energji  janë Qyteti Librazhd, Njësitë Administrative, Qendër, Polis, Orenjë,Lunik,Fushë Studë etc

vijon…/abcnews.al/