Biblioteka Kombëtare krijon kënde leximi elektronik

schedule18:15 - 30 Tetor, 2017

schedule 18:15 - 30 Tetor, 2017

Koleksionet e rralla të librave, gazetave dhe revistave mbi një shekullore në Bibliotekën Kombëtare ofrohen në format elektronik. Specialistja Eni Kaçi, në një intervistë për ABC News, thotë se kjo jo vetëm mbron veprën nga dëmtimet, por lexuesi mund të shfletojë çdo lloj materiali të kërkuar.

https://www.youtube.com/watch?v=MLn05UzrUdM