Bashkia e Tiranës merr masat për sigurinë e fëmijëve

schedule12:10 - 6 Shtator, 2019

schedule 12:10 - 6 Shtator, 2019

Bashkia e Tiranës ka marra masat për nisjen e vitit të ri shkollor ndërsa po vijon me vendosjen e sinjalistikës së duhur në kryqëzimet e rrugëve, me qëllim sigurinë e fëmijëve.

Kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj thotë se falë punës së punonjësve të mirëmbajtjes së qytetit, vijëzimet në kryqëzime kanë bërë që jo vetëm të duket bukur Tirana, por edhe të respektohen rregullat e qarkullimit nga ana e qytetarëve.

Aktualisht, punonjësit po merren me vijëzimin e shigjetave e bandave të këmbësorëve në kryqëzimin e rrugës “Ndre Mjeda”.

“Jo vetëm që duket bukur, po ke qejf të kalosh tani!  Në punë e sipër për vijëzimin e shigjetave e bandave të këmbësorëve në kryqëzimin e rrugës “Ndre Mjeda”. Duke marrë çdo masë para fillimit të shkollave 16 shtator për lëvizjen dhe sigurinë e nxënësve”, -thotë Veliaj. /abcnews.al