Artan Hoxha në Abc Live: Kryeministri Rama ka stilist personal

schedule13:32 - 28 Qershor, 2022

schedule 13:32 - 28 Qershor, 2022

Gazetari investigativ Artan Hoxha foli në Abc Live në lidhje me nismën e qeverisë për amnistinë fiskale duke theksuar se më shumë se sa krimi i organizuar ata që do të përfitojnë politikanët dhe administrata publike.

Sipas tij, edhe pse politikanët tanë nuk kanë deklaruar pasuri, si shtëpia, makina, etj., në fakt janë shumë të pasur. Gazetari mori shembull kryeministrin Rama, i cili sipas tij ka një stilist personal, ku nuk mund të shkojë çdokush dhe përherë bën trend me veshjet e tij.

“Me Ramën mund të kemi shumë kritika, vesh rroba të kushtueshme. Ai ka një person që merret me veshjen e tij. Vetëm po ti biesh nga mbrapa veshjes e kupton mirë që ajo ka një kosto” tha Artan Hoxha.

/abcnews.al/