A mund ta gjeni krokodilin në foto për 15 sekonda?

schedule14:35 - 8 Dhjetor, 2022

schedule 14:35 - 8 Dhjetor, 2022

Nëse ndonjëherë dëshironi të kaloni kohën tuaj në mënyrë efektive, do t’ju duhet të zgjidhni iluzionet optike.

Jo vetëm që stimulojnë trurin tuaj në shumë mënyra, por gjithashtu thonë shumë për personalitetin, inteligjencën, emocionet dhe më shumë. Ju mund të zgjidhni nga një listë e gjatë iluzionesh të mirëfillta siç janë iluzionet fizike, fiziologjike dhe njohëse.

Sot kemi një iluzion optik ku ju duhet të gjeni një zvarranik të fshehur, një krokodil për të qenë të saktë. Nëse e bëni atë në më pak se 15 sekonda, do të zbuloni se jeni një gjeni. Nëse shikoni foton, ajo tregon një skenë të natyrës që përfshin një liqen dhe bimë të harlisura.

Edhe pse imazhi u shpërnda si një enigmë si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit, iluzioni në imazh sfidon shikuesit të gjejnë krokodilin e fshehur në liqen duke thënë “Ky krokodil është i frikshëm”.

Ky iluzion optik mund të jetë pak i ashpër pasi krokodili është plotësisht i kamufluar në sfond. A mund ta dalloni krokodilin që fshihet me zgjuarsi në imazhin e mësipërm?

Nëse e bëni këtë, do të konsideroheni gjeni, pasi është pohuar se vetëm 1% e njerëzve mund ta gjejnë kafshën në këtë foto. Kjo foto e iluzionit optik është vetëm një mënyrë tjetër argëtuese për të testuar IQ-në tuaj.

A keni arritur ta dalloni kafshën?

Nëse jo, hidhini një sy sërish të shpejtë përpara se t’ju japim përgjigjen.

E gjeni dot? Nëse jo, këtu është përgjigja përfundimtare./abcnews.al