A mund ta dalloni bufin në këtë foto?

schedule20:43 - 17 Maj, 2022

schedule 20:43 - 17 Maj, 2022

Një buf i vogël është fshehur diku në foto, por a jeni mjaftueshëm sy shqiponjë për ta dalluar atë?

Pendët ngjyrë kafe të bufit janë kamufluar me zgjuarsi në gurë dhe pse është mesi i ditës ai me vështirësi dallohet.

Nëse ende nuk e keni dalluar shikoni me vëmendje foton e mëposhtme./abcnews.al/