A jeni të sigurt që ky imazh lëviz?

schedule12:50 - 31 Janar, 2023

schedule 12:50 - 31 Janar, 2023

Një iluzion i tmerrshëm optik i ka fiksuar të gjithë në këto momente.

A shihni ndonjë gjë që lëviz? Nëse shikoni nga afër këtë imazh, do të zbuloni se gjërat nuk janë saktësisht ato që mendoni në fillim, pasi ky është një iluzion i shkëlqyer optik.

Në fakt, së fundmi ky imazh i veçantë ka bërë xhiron e internetit dhe shumë njerëz besojnë se imazhi po lëviz. Por e vërteta është se mendja juaj është e hutuar nga ajo që ju shohin sytë.