9 foto që tregojnë se gjenet mund të na bëjnë surpriza të bukura

schedule21:20 - 20 Dhjetor, 2017

schedule 21:20 - 20 Dhjetor, 2017

Asnjëherë nuk mund ta dish se çfarë të është destinuar të bësh apo jesh në jetë. Kjo kuptohet më së miri kur njerëzit vendosin të bëhen me fëmijë. Ky është një ndikim jetësor edhe më emocional. Shikoni fotot në vijim për të qenë dëshmitarë të disa mrekullive gjenetike.

1.”Vëllai im binjak është kuqalash, ndërsa unë jo”.

 

2. “Unë jam gjysëm aziatike dhe gjysëm europiane, por me flokë natyralisht të kuqe”.

 

3. “Shumë njerëz mendojnë se sytë e mi janë të punuara me photoshop, derisa i tregoj një foto nga fëmijëria ime”.

 

4. “Kjo quhet distichiasis, i bën qerpikët e mi të rriten në dy rradhë”.

 

5.”Qimet në fytyrën time janë asimetrikisht të thinjura”.

6. “Ne jemi familja më e madhe albino në botë dhe jemi krenarë për këtë gjë”.

 

7. “Jemi motra me gjene të kundërta. Njëri nga prindërit është irlandez dhe tjetri italian”.

8. “Askush nuk e beson që jemi motra binjake, sepse unë jam me ngjyrë dhe Lucy është bardhoshe”.

9. “Motra ime ka heterochromia. Kjo i bën sytë e saj njërin blu dhe tjetrin të jeshiltë”.