6 njerëz të zgjuar që i transformuan gjërat e zakonshme në diçka të jashtëzakonshme

schedule14:29 - 21 Shtator, 2021

schedule 14:29 - 21 Shtator, 2021

Dhënia e materialeve të ndryshme  është një qasje e shkëlqyeshme për t’u përgatitur për të ardhmen. Kjo teknikë mund të çojë në gjëra të mahnitshme nëse jeni mjaft imagjinatë. Për shembull, CD-të mund të përdoren për të bërë një mbrojtëse nga dielli të bukur dhe perdet e vjetra mund të përdoren për të krijuar një veshje.

#1 “Kam përdorur një çarçaf të cilësisë së mirë për të bërë një jakë të ndashme.”

#2 “Unë krijova një gjerdan nga kërpudhat dhe likenet që gjeta në pronën time.”

#3 “Kam përdorur një pompë uji të vjetër, një kovë dhe një fuçi për të bërë një burim diellor me ujë dhe tenxhere me lule!”

#4 “Kam krijuar një veshje nga qesja plastike,” thotë autorja.

#5 “Unë krijova një fustan nga perdet e dizajnuara me dantella!”

#6 “Unë krijoj kuleta nga dorashka të vjetra bejsbolli, kështu që kuptova se do të përdorja gjërat e mbetura për të pasur nevojë.”

/abcnews.al