100 vjet më vonë flet shqip vepra e albanologut  Nobert Jokli

schedule16:33 - 27 Prill, 2018

schedule 16:33 - 27 Prill, 2018

Studimi përmbi etimiologjinë dhe fjalëformimin e shqipes e Nobert Joklit pas një shekulli flet shqip. Kjo vepër është shqipëruar me mjeshtri nga nxënësi i tij Eqrem Çabej 50 vite më parë, por vetëm sot vjen para lexuesit përmes një prezantimi në Akademinë e Shkencave./abcnews.al