WhatsApp me risi, përditësimi i fundit në pjesën e mesazheve

schedule21:56 - 16 Shkurt, 2023

schedule 21:56 - 16 Shkurt, 2023

WhatsApp ka prezantuar një veçori të re përmes përditësimit më të fundit për përdoruesit  në telefonat Android.

Funksioni i ri e bën më të lehtë për përdoruesit që të ndajnë një numër të madh fotografish me miqtë dhe familjen e tyre nga galeria e smartfonëve.

Me përditësimin më të fundit, WhatsApp lejon përdoruesit të ndajnë deri në 100 foto dhe video në të njëjtën kohë. Ky numër më parë ishte i kufizuar vetëm në 30 foto. Për shumë, ky ishte një nga kufizimet më të bezdisshme të ndarjes së fotografive në WhatsApp.

Ndryshime të tjera zyrtare kanë të bëjnë me vendosjen e titujve në dokumentet që dërgoni apo me rritjen e sasisë së karaktereve për objektin dhe përshkrimin e grupeve, duke ju dhënë mundësi t’i përshkruani më mirë.

Kujtojmë që disa javë më parë WhatsApp bëri përditësime të rëndësishme të statusit me mbështetjen për shënimet zanore. Ndërkohë së fundmi qarkullon edhe lajmi se aplikacioni Meta së shpejti mund t’i lejojë përdoruesit të transkriptojnë mesazhet zanore të marra nga përdoruesit.