Video/Një minë e Luftës së Dytë Botërore gjendet në afërsi të Sazanit

schedule20:49 - 11 Janar, 2018

schedule 20:49 - 11 Janar, 2018

Një minë e luftës së dytë botërore është gjetur 10 milje në veri të Sazanit.
Mina ka rënë në rrjetën e një peshkatari, i cili ka njoftuar menjëherë policinë. Kjo e fundit po mban në ruajtje municionin luftarak.
Nga verifikimi paraprak dyshohet se mina ka një peshë 500-600 kg.
Ekspertët e forcave xheniere do të bëjnë vlerësimin e situatës dhe çaktivizimin e minës, nëse do të jetë e nevojshme./abcnews.al