Ushtria arrin të evakuojë banorët dhe zjarrëfikëset në Valias

schedule21:18 - 30 Nëntor, 2017

schedule 21:18 - 30 Nëntor, 2017

Forcat e armatosura ia kanë dalë të evakuojnë 10 banorët e bllokuar në Valias, 5 nga të cilët ishin fëmijë.

Bashkë me banorët janë evakuar edhe 3 zjarrfikësit që u kishin shkuar në ndihmë, mjeti i të cilëve kishte mbetur i bllokuar, pa mundur t’u vinte në ndihmë banorëve.

Zjarrfikësja e stacionit nr 3 e Kodër Kamëz mbetet e bllokuar në zonë pasi zhvendosja e saj është e pamundur për shkak të nivelit të ujit./abcnews.al

 

https://youtu.be/36hKmwrJg4g