Truku i thjeshtë për pastrimin e televizorit, nuk ka më njolla dhe gjurmë gishtash

schedule10:08 - 18 Gusht, 2022

schedule 10:08 - 18 Gusht, 2022

Për ta mbajtur televizorin pa pluhur, papastërti dhe gjurmë gishtash, ai ka nevojë për pastrim të rregullt dhe të duhur. Përdorimi i metodës së gabuar të pastrimit, si p.sh. spërkatja e drejtpërdrejtë e televizorit me kimikate të forta, mund ta dëmtojë atë.

Pavarësisht se çfarë lloj televizori keni, metoda e rekomanduar e pastrimit mbetet e njëjtë. Gjithçka që ju nevojitet për të pastruar ekranin e televizorit është një leckë e thatë me mikrofibër e krijuar për të pastruar dhe hequr butësisht njollat ​​nga syzet, telefonat celularë dhe lentet e kamerës.

Për të pastruar televizorin, duhet të shmangni leckat e pluhurit të përdorura më parë.

Procedura:

Fshijeni ekranin fillimisht në një drejtim (horizontalisht ose vertikalisht), më pas fshijeni për herë të dytë në drejtim të kundërt për të mbuluar plotësisht të gjithë ekranin dhe për të hequr çdo shenjë. Kthejeni shpesh leckën gjatë fshirjes pasi mbledh pluhur.

Këshillë: Pastroni ekranin kur televizori është i fikur, sepse është më e lehtë për të parë njollat. /abcnews.al