Tomor Alizoti intervistë në ABC News

schedule10:00 - 8 Qershor, 2018

schedule 10:00 - 8 Qershor, 2018

Tomor Alizoti ishte i ftuar në ABC News për të folur rreth aktualitetit dhe zhvillimeve më të fundit politike.

Gjithashtu, Alizoti foli edhe rreth zhvillimeve më të fundit në skenën politike në Itali./abcnews.al