Tërhiqni paratë si me magnet, nëse dëgjoni këtë lloj muzike do të bëheni të pasur

schedule12:56 - 14 Korrik, 2022

schedule 12:56 - 14 Korrik, 2022

Megjithëse shpesh i lidhim këto teknika me vizualizimin dhe pohimet, shpesh harrojmë se sa e rëndësishme është muzika.

Një melodi e mrekullueshme e mbushur me tinguj binauralë dhe një frekuencë prej 10 Hz ju ndihmon të relaksoheni dhe të përqendroni mendimet tuaja në arritjen e ambicieve tuaja.

Ndërsa dëgjoni këtë melodi magjike, imagjinoni se si do të ishte jeta juaj nëse do të kishit atë që ju mungon, për shembull, nëse do të kishit shumën e dëshiruar të parave. Përqendrohuni dhe imagjinoni se tashmë keni përqafuar suksesin dhe paratë.

Është shumë e rëndësishme të fokusoheni në atë që do t’ju bënte të lumtur, të themi udhëtimet.

Kjo muzikë është e shkëlqyer për t’u çlodhur dhe për të pastruar mendjen nga tensioni, tensioni dhe kufizimet, ndaj është një mjet i mirë në përgatitje për vendime të mëdha dhe hapa për avancim në karrierë dhe rritje të fitimeve. Mund ta dëgjoni sa herë që jeni duke bërë ose duke filluar diçka.

Është e nevojshme që ta dëgjoni këtë muzikë për 21 ditë në mënyrë që të përvetësoni këtë zakon dhe të përshtateni me këtë frekuencë.

Nëse sinqerisht dëshironi dhe jeni të vetëdijshëm se gjithçka që ëndërroni është e mundur, atëherë Universi do të sigurohet që ju ta realizoni atë./abcnews.al