“Të mbledhin mendjen”, Rama-shqiptarëve në Itali: Jemi në një luftë të vërtetë, tregojuni të afërmve tuaj të vërtetën

schedule15:24 - 17 Mars, 2020

schedule 15:24 - 17 Mars, 2020

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish në rrjetin social “Facebook” duke i bërë thirrje qytetarëve që të jenë sa më bashkëpunues për të përballuar këtë situatë. Rama thekson se qytetarët duhet të ndërgjegjësohen, madje ai i bën thirrje personave që janë në Itali të japin sa më shumë mesazhe mbështetëse duke shpjeguar edhe situatën e vështirë në të cilën ndodhet vendi atje.

Kryeministri i drejtohet me një apel personave që mesa duket nuk e kanë marrë seriozisht situatën dhe nuk i janë bindur masave të marra.

“Ju lutem shkruani sa të mundeni, kurdo e kudo mundeni përmes “Facebook” dhe flisni sa më shumë nëpër telefona të afërmve e miqve tuaj këtu në Shqipëri, jepuni kurajo e forcë duke u thënë të vërtetën! ndihmoni që ata që s’e kanë kuptuar apo s’duan ta kuptojnë akoma, që jemi në një luftë të vërtetë dhe ankohen sikur jemi në një lojë kukamçefti, të vijnë sa më shpejt në vete e të mbledhin mendjen”, shkruan Rama

Statusi:

? FALEMINDERIT NGA THELLËSIA E ZEMRËS TË GJITHËVE JU QË JENI NË ITALI DHE SHKRUANI NË FAQEN TIME FJALË TË NDJERA, TË MENÇURA, TË VËRTETA NGA ZONA E DHIMBJEVE MË TË MËDHA TË LUFTËS?

? JU LUTEM SHKRUANI SA TË MUNDENI, KURDO E KUDO MUNDENI PËRMES FEJSBUKUT TUAJ DHE FOLUNI SA MË SHUMË NËPËR TELEFONA TË AFËRMVE E MIQVE TUAJ KËTU NË SHQIPËRI, JEPUNI KURAJO E FORCË DUKE U THËNË TË VËRTETËN! NDIHMONI QË ATA QË S’E KANË KUPTUAR APO S’DUAN TA KUPTOJNË AKOMA, QË JEMI NË NJË LUFTË TË VËRTETË DHE ANKOHEN SIKUR JEMI NË NJË LOJË KUKAMÇEFTHI, TË VIJNË SA MË SHPEJT NË VETE E TË MBLEDHIN MENDJEN!

? VIVA L’ITALIA??RROFTË SHQIPËRIA??