Tashmë jemi në sezonin e Ujorit, këto janë shenjat e Horoskopit që do të preken më shumë

schedule21:22 - 24 Janar, 2023

schedule 21:22 - 24 Janar, 2023

Viti i Ri fillon me Bricjapin dhe vëmendja jonë kthehet në arritjen e qëllimeve tona, por tani është koha për të mirëpritur Ujorin dhe atmosferën e tij inovative dhe të përqendruar në të ardhmen.

Ujori udhëhiqet nga Urani, planeti i së inovacionit dhe revolucionit. Ndërsa Dielli kalon në këtë shenjë, pikëpamja jonë bëhet më humaniste, e orientuar drejt komunitetit dhe ndoshta ekscentrike. Ne jemi më të aftë të heqim dorë nga gjërat e domosdoshme të Bricjapit dhe të shijojmë horizontet që na hapen. Të kontribuojmë në shumë gjëra dhe të bashkëpunojmë duke ofruar perspektivën tonë unike.

Lexoni për gjithçka që duhet të dini për Epokën e Ujorit në 2023, e cila filloi më 20 janar dhe pritet të përfundojë më 19 shkurt.

Karakteristikat e përgjithshme

Për të kuptuar më mirë një Ujor, merrni parasysh planetin e tyre sundues, Uranin. Planeti i rebelimit, inovacionit, ndryshimit të papritur dhe revolucionit, kjo na nxit të lëvizim përtej kufijve dhe të çlirohemi nga modelet dhe kufizimet. Me pak fjalë, na kërkon të jemi vetvetja dhe ta lëmë kreativitetin tonë të shprehet. Ai ushqen frymëzimin dhe inovacionin dhe në të njëjtën kohë mund të sjellë papritshmëri në ngjarje. Për shkak të kësaj, Ujori mund të duket i çuditshëm dhe individualist, por ata janë shumë pionier mendjehapur.

Duke refuzuar natyrshëm rregullat, Ujori krenohet me rrugët e reja që krijon gjithmonë. Është tepër skeptik dhe pret prova për gjithçka, ndërsa dashuria për dijen dhe kërkimin e bën atë veçanërisht inteligjent. Ai mundohet të dallohet dhe të mos ndjekë hapat e vendosur nga shoqëria. Ujori është i pasionuar dhe synimi i tij është të kontribuojë në shoqëri dhe komunitet me të cilin punon.

Nisur nga më sipër, për aq kohë sa Dielli është në shenjën e Ujorit, të gjithë ne kujdesemi më shumë për miqësitë tona, për marrëdhëniet tona shoqërore, por edhe për tërësinë së cilës i përkasim. Në të njëjtën kohë, ne sfidojmë dhe përqafojmë një mënyrë më krijuese të të menduarit.

Lëvizjet planetare gjatë periudhës së Ujorit

Me Hënën e Re tashmë të vendosur te Peshqit dhe ndikimin ende mjaft të fortë, ne vazhdojmë me Uranin, i cili është kthyer në rrugën e duhur pas gushtit, pasi u kthye në retrogradë te Demi. Pra, prisni ndryshime dhe t’i jepni fund çështjeve që janë lënë pas kaq shumë kohësh. Në të njëjtën kohë, nga 26 janari, Afërdita do të kalojë te Peshqit dhe marrëdhëniet do të bëhen më ëndërrimtare dhe të qeta, të paktën deri më 20 shkurt. Nga atje Hëna e Plotë në Luan më 5 Shkurt kundërshton Diellin në Ujor duke krijuar një skenë të zjarrtë me presione si në nivel individual ashtu edhe në komunitet. Këto dy shenja ( Luani dhe Ujori) mund të jenë të kundërta, por ata të dy janë kampionë të vetë-shprehjes, kështu që kjo mund të jetë një kohë veçanërisht inkurajuese për të folur për atë që dëshironi.

Shenjat që kanë më shumë gjasa të preken shumë gjatë sezonit të Ujorit

Është e vërtetë që shenjat e horoskopit që festojnë ditëlindjet kanë nderin e tyre dhe tërheqin vëmendjen tek ata. Megjithatë, ata nuk janë të vetmit që do të preken nga e veçanta të epokës së Ujorit. Çdokush i lindur me shenjën në Dem, Luan dhe Akrep mund ta përjetojë këtë sezon me entuziazëm dhe vendosmëri intensive për të lënë pas të kaluarën dhe për të përqafuar një të ardhme të ndritur. /abcnews.al