Shkodër, qytetarët mbushin tregjet, tregtarët ankohen për oraret e reja

schedule13:54 - 19 Mars, 2020

schedule 13:54 - 19 Mars, 2020

Këtë të enjte ka hyrë në fuqi urdhri i kryeministrit që kufizohen edhe oraret kur njerëzit lejohen të dalin në rrugë për të kryer blerjet e nevojshme.

Tregu i Shkodrës ka patur më shumë lëvizje këtë mëngjes.

Gazetari Simon Shkreli raporton pwr ABC News në lidhje me situatën në treg dhe pakënaqësinë e konsumatrëve dhe tregëtarëve për orarin e ri./abcnews.al