Protesta në Paris dhe Londër kundër masave të COVID-19

schedule19:39 - 29 Gusht, 2020

schedule 19:39 - 29 Gusht, 2020

Berlini u përfshi në protesta kundër masave anti-Covid të vendosura nga qeveria.

Por protestat duket se nuk janë ndalur vetëm në Berlin pasi protesta të ngjashme megjithëse në një numër më të vogël qytetarësh janë raportuar Paris dhe në Londër.

Qindra janë njerëz janë bashkuar në sheshin Trafalgar për të demonstruar kundër masave të qeverisë biruake për koronavirusi.

Shumë prej tyre janë shprehur se “COVID-19 është një mashtrim” ndërsa kanë theksuar se “vaksina nuk duhet të jetë e detyrueshme.

/abcnews.al/