Primaret në Tiranë, Ilir Alimehmeti voton në selinë qendrore të PD-së: E kemi të qartë situatën

schedule10:30 - 4 Dhjetor, 2022

schedule 10:30 - 4 Dhjetor, 2022

TIRANË – Kandidati në primaret e PD-së për Tiranën, Ilir Alimehmeti ka votuar ditën e sotme në këtë garë të brendshme.

Ilir Alimehmeti foli për mediat sapo përfundoi votimin në primaret e Berishës.

Ai u shpreh se nuk ka parregullsi ndërsa nuk dha një numër për anëtarët që do të marrin pjesë në proces.

“Në listë jam kandidati i gjashtë, të gjithë listat janë bërë të mundura me email. I kanë shkuar të gjithë kandeidatëve në formë zyrtare në afatet e përcaktuar. Të gjitha janë të dhëna. Jo të gjithë simpatizantët mund të vijnë për të votuar por numri është i madh. Ne e kemi të qartë listën e votuesve nga fillimi në fund, shifrat mund t’i merrni te komisioni. Fushata ka qenë pozitive, s’ka pasur incidente. Situata të vogla që zgjidhen në mënyrë të thjeshtë. Të gjitha janë zgjedhur sipas modaliteteve dhe afateve”, tha Alimehmeti.

Alihmeti ka përballë 6 kandidatë në këto zgjedhje brenda PD-së, përfshirë Këlliçin dhe Gerti Bogdani.

/abcnews.al/