Plazh në fund të tetorit në Shëngjin, vizitorë dhe pushues popullojnë bregdetit

schedule14:37 - 28 Tetor, 2019

schedule 14:37 - 28 Tetor, 2019

Jo vetëm në fundjavë, por edhe në ditë të tjera plazhet në vendin tonë janë populluar shumë. Temperaturat e larta në këtë vjeshtë i kanë orientuar ata drejt bregdetit.

Është fund tetori dhe në Shëngjin pushuesit po lahen. Temperaturat janë të larta dhe bregdeti është i populluar. Shumë pushues nga Kosova, por edhe vendas.

Kjo periudhe ka qenë një mundësi e mirë për të pushuar dhe ata që e duan detin nuk e kanë humbur këtë shans.

Sezoni është mbyllur dhe këtu vendorët nuk i kushtojnë shumë vëmendje pastërtisë. Por vizitorët janë të kënaqur, pasi nuk e kishin menduar të bënin plazh në vjeshtë.

I gjithë bregdeti ka njerëz në Shëngjin. Këto pamje jo vetëm në fundjavë, por edhe në ditë të tjera.

Lajmet për ndryshimin e motit janë përhapur dhe këtu shfrytëzohet çdo orë e ngrohtë.

Gazetar i ABC News, Lezhë: Gjergj Figuri