Pavarësia e Kosovës, 10 vite më pas

schedule11:53 - 17 Shkurt, 2018

schedule 11:53 - 17 Shkurt, 2018

10 vjet pas shpalljes së pavarësisë, Kosova përballet me shumë sfida të rëndësishme. Gjatë këtyre viteve shteti i ri i Europës numëron një sërë suksesesh e përpjekjesh si në politikën e brendshme ashtu dhe ate të jashtme, ku sfidë mbetet ende liberalizimi i vizave, njohjet, por dhe integrimi në organizmat ndërkombëtare. Detajet na i sjell gazetarja Bruna Çifligu me “Ballkan ABC”./abcnews.al