Pakoja që pulsonte rezulton alarm fals në Elbasan

schedule10:41 - 28 Janar, 2022

schedule 10:41 - 28 Janar, 2022

Ka rezultuar alarm fals shqetësimi për një send të dyshimtë brenda një kazani mbeturinash në qytetin e Elbasanit.

Fillimisht u dyshua për një minë me sahat për shkak të pulsimit të vazhdueshëm brenda koshit në zonën që njihet ndryshe edhe si kryqëzimi Dinamo në qytetin e Elbasanit.

Policia rrethoi zonën dhe krijoi një perimetër sigurie për të mbrojtur banorët. Por Forcat xheniere konfirmuan se nuk kemi të bëjmë me lëndë plasëse. /abcnews.al/