OSHEE: 600 punonjës në gatishmëri/Probleme në zona rurale

schedule10:39 - 30 Nëntor, 2017

schedule 10:39 - 30 Nëntor, 2017

Një grup gatishmërie është ngritur nga kompania e shpërndarjes së energjisë elektrike, për të menaxhuar situatën e furnizimit me energji. Në fokus sipas OSHEE-së janë Qarku i Fierit dhe Vlorës. Këtë mëngjes OSHEE bën të ditur se janë në punë të gjithë hidrovorët, ndërsa shfaqen disa probleme nëzonat rurale.

Ne gatishmëri jane 600 punonjës sipas OSHEE-së, me objektiv kryesor furnzimin me energji të hidrovorëve, ujësjellësave të qyteteve dhe fshatrave./abcnews.al