Njihuni me historinë e Kishës së Shënkollit në Bizë, prifti italian u vjen në ndihmë banorëve

schedule19:54 - 5 Gusht, 2020

schedule 19:54 - 5 Gusht, 2020

Kisha e Shën Kollit në Bizë ka një rëndësi të veçantë për vlerat e saj arkitektonike dhe artistike.

Gazetarja Malvina Duraku sjell detaje më nga afër të Kishës. Prifti italian gjatë bisedës tregoi për gazetaren se është kujdesuar për të gjithë ambientin.

Gjithashtu ai tha se në Bizë nuk ka shumë banorë, por qytetarët marrin pjesë rregullisht në Kishë duke respektuar masat e vendosura në kuadër të parandalimit të COVID-19.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon: