Nga gjalpi te mishi i grirë, sa ditë ruhen në frigorifer 5 ushqimet e njohura

schedule13:20 - 17 Maj, 2022

schedule 13:20 - 17 Maj, 2022

Ne nuk i trajtojmë të gjitha ushqimet në të njëjtën mënyrë kur bëhet fjalë për ruajtjen e tyre.

Kjo do të thotë gjithashtu se ato nuk ruhen për të njëjtën periudhë në frigorifer por çdo ushqim zgjat për ditë të caktuara për të qenë i përshtatshëm për konsum. Sigurisht që nuk duhet të tejkaloni kurrë datën e skadencës dhe të kontrolloni strukturën dhe aromën e ushqimit nëse keni ndonjë dyshim.

Shikoni sa mirë ruhen pesë ushqime të njohura…

  1. Mishi i grirë: 2 ditë
  2. Djathë gjysmë i fortë: 6 muaj në frigorifer
  3. Kërpudhat: 1 javë në frigorifer
  4. Lakra: 5 ditë në frigorifer
  5. Gjalpë: 2-3 muaj në frigorifer./abcnews.al