Ndryshon renditja, ja cila është gruaja më e admiruar për vitin 2019

schedule23:15 - 18 Korrik, 2019

schedule 23:15 - 18 Korrik, 2019

Lista e pesë burrave më të admiruar për vitin 2019 mbetet e pandryshuar nga ajo e një viti më parë, ndërkohë që në listën e grave ka pasur ndryshime. Angelina Jolie ka kaluar nga vendi i parë në vendin e tretë në studimin vjetor të YouGov ku përfshihen emra të rëndësishëm me ndikim botëror. Gruaja më e admiruar për vitin 2019 është Michelle Obama.

Ish Zonja e Parë e Amerikës ndiqet nga Oprah Winfrey në vendin e dytë.

Përsa i përket listës së burrave, ajo mbetet e pandryshuar që nga viti i kaluar ku kryeson Bill Gates. Barack Obama qëndron në vendin e dytë dhe kështu çifti Obama është praktikisht çifti më i pëlqyer i pranetit.

Listën e plotë e shihni në vijim: